A WARTNER-RŐL

Wartner a krioterápia egy formája, ami fagyasztással távolítja el a szemölcsöt. Ugyanaz a módszer, amit az orvosok alkalmaznak a szemölcsök eltávolítására, amikor -196°C-os folyékony nitrogént használnak fagyasztó szerként.

A Wartner elérhetővé tette a krioterápiát a gyógyszertárakban, egy másik fagyasztószert használva: dimetil éter és propán (DMEP) keverékét. Mindkettőt gyakran használják környezetbarát hajtóanyagként. Ez a keverék hatékonyan lefagyasztja a szemölcsöket -57° C-os hőmérsékleten.

Tudományos kutatás során összehasonlították a folyékony nitrogént és a DMEP-et szemölcsök kezelésében. Az eredmények szerint a két módszer ugyanazt a hatékonysági, tolerancia és biztonsági szintet biztosítja.

A Wartnerrel saját maga távolíthat el közönséges szemölcsöket és lábon lévő szemölcsöket hatékonyan, biztonságosan és gyorsan, amikor önnek a legalkalmasabb, a megbízható orvosi fagyasztásos módszert használva.

A Wartner egy kezeléssel lefagyasztja a szemölcsöt a gyökeréig, ami 10–14 napon belül leválik.  Ekkorra alatta új, egészséges bőrfelület fejlődik. A hagyományos, kereskedelmi forgalomban lévő szemölcs eltávolítók szalicilsavat használnak a szemölcsök eltávolítására. Azonban ez azt jelenti, hogy minden nap kezelni kell a szemölcsöt, és akár 12 hetet is igénybe vehet egy szemölcs eltávolítása.

Wartner szemölcs eltávolító

 

Wartner Classic és Wartner Foot szemölcsfagyasztó spray. Orvostechnikai eszköz, ami egyben gyógyászati segédeszköznek is minősül. Forgalmazó: Omega Pharma Hungary Kft. 1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49.

Tel.: +36 1 883-9970, Fax: +36 1 883-9971

A honlap utolsó módosításának dátuma: 2014. július 14.