Közönséges és lábon lévő szemölcsök eltávolítása Wartnerrel

Közönséges és lábon lévő szemölcsök kezelése

Szükséges kezelni a közönséges és a lábon lévő szemölcsöket?

A közönséges és a lábon lévő szemölcsök körülbelül 50%-a két éven belül kezelés nélkül is eltűnik. Mivel a szemölcs kialakulását egy vírus okozza, bizonyos idő alatt a test végül rezisztenciát épít ki, és emiatt tűnnek el a szemölcsök. Ez hónapokat, vagy néha éveket vehet igénybe. Azonban a közönséges és a lábon lévő szemölcsök fertőzőek, és a test más részeire, vagy másik emberre is továbbterjedhetnek. Ezért a legjobb megoldás az azonnali kezelés.

Ezen felül a szemölcsök kellemetlenek és bosszantóak lehetnek, a lábon lévő szemölcsök pedig a járás okozta nyomás miatt akár fájdalmat is okozhatnak. A kezelés csökkenti a szemölcsök terjedésének esélyét.

Hogyan kell kezelni a közönséges és a lábon lévő szemölcsöket?

A kitartás gyakori probléma a kezelés során, mivel sok vény nélkül kapható készítmény esetén a szemölcs teljes eltávolítása hosszabb időt igényel, és a használatuk is kényelmetlen. A Wartner a legújabb fejlesztéseket kínálja a közönséges és a lábon lévő szemölcsök eltávolítására, gyors eltávolítást biztosító, egyszerűen használható eszközökkel, melyek úttörő innováción alapulnak a piac 2 szegmensében: a 2. generációs Wartner Szemölcsfagyasztó az orvosok által használt fagyasztásos eljáráson alapul, a Wartner Szemölcseltávolító stift pedig egy különleges savas géllel távolítja el szemölcsöket.