Hogyan kell használni a Wartner Szemölcseltávolító stiftet?

A stift első használatakor be kell tölteni a gélt az applikátorba. Ehhez a stift végét addig kell az óramutató járásával megegyező irányba tekerni, amíg az első csepp meg nem jelenik. Ehhez többszöri körbefordításra is szükség lehet, mivel a gél a stift felső részében van (az első kezelést megelőző esetleges szivárgás elkerülése érdekében).

1. LÉPÉS

Tartsa a stiftet függőlegesen, az ecsetfejjel lefelé, és lassan tekerje el a stift végét az óramutató járásával megegyező irányba, szükség esetén többször is.

2. LÉPÉS

Hagyja, hogy a gél 3-5 másodperc alatt eljusson az ecsetfejbe.

3. LÉPÉS

Óvatosan vigye fel a gélt a szemölcsre (kerülve az egészséges bőrrel való érintkezést).

4. LÉPÉS

Hagyja a gélt megszáradni 10-15 percig, mielőtt ruhaneműt vagy cipőt húzna rá.

A Wartner Szemölcseltávolító stift nagyon tömény és csak egyetlen cseppet kell felvinni belőle. Gondosan kenje be a szemölcs teljes felületét úgy, hogy lehetőleg ne érintkezzen a gél a környező egészséges bőrrel. A kezelés befejezése után egy tiszta törlőkendővel vagy papírzsebkendővel alaposan tisztítsa meg a stiftet, mielőtt visszatenné a helyére.

 

KÉT TOVÁBBI LÉPÉS A LÁBON LÉVŐ SZEMÖLCSÖK KEZELÉSÉHEZ az optimális előkészítéshez és a kezelés után


A KEZELÉS ELŐTT

Először áztassa a lábát meleg vízben 5 percig, majd egy bőrreszelővel (több helyen is kapható) gondosan reszelje le a bőrkeményedést egészen a szemölcsig. Alaposan szárítsa meg a lábát, hogy ne kerüljön víz/nedvesség a szemölcs és a Wartner TCA-gél közé. Ne használja a TCA-gélt vérző vagy sérült bőrön. Bőrreszelő nincs mellékelve a termékhez.

1-4. LÉPÉS

Ugyanaz, mint a kézen lévő szemölcs eltávolításánál (ld. fent). A kezelés befejezése után egy törlőkendővel gondosan tisztítsa meg a Wartner Szemölcseltávolító stiftet, mielőtt visszatenné a helyére.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.