Hogyan kell használni a Wartner Szemölcsfagyasztót?

LÉPÉS 1
Fogja a habszivacs rudacska kék végét a hüvelyk- és mutatóujja közé, és nyomja össze, amíg egy kis nyílás meg nem jelenik a másik végén. Ezen a nyíláson át csúsztassa a habszivacs rudacskát a az applicator-tartón lévő tüskére egészen addig, amíg a tüske már nem látható.
LÉPÉS 2
Tartsa az aeroszolos flakont függőlegesen, a testétől, nyílt lángtól, hőtől, közvetlen napfénytől és elektromosságtól távol. Helyezze be a habszivacs applikátorral ellátott applikátor-tartót az aeroszolos flakon tetején lévő nyílásba úgy, hogy a habszivacs rudacska ne legyen látható. Az aeroszolos flakont tartsa az aljánál fogva az egyik kezében, a másik kezével erősen nyomja le a műanyag applikátort 3 másodpercig. Nyomás közben sziszegő hangot fog hallani. Ez után vegye ki a nyílásból az applikátor-tartót a habszivacs rudacskával együtt. A habszivacs rudacska hideg folyadékkal telítődött, a felszínén hideg páralecsapódás látszik. Ez a jelenség ártalmatlan.
LÉPÉS 3
A habszivacs applikátor átitatódása után várjon 20 másodpercet a hőmérséklet további csökkenéséig az alkalmazás előtt, ezáltal biztosítva a Wartner® nagyobb hatékonyságát.
LÉPÉS 4
A 20 másodpercnyi várakozást követően könnyedén nyomja rá a habszivacs applikátort a szemölcsre.
  • Közönséges szemölcs esetén: 20 másodpercig.
  • Lábon lévő szemölcs esetén: 40 másodpercig alkalmazza.
Bizonyosodjon meg róla, hogy a kezelendő felület és a habszivacs rudacska folyamatosan érintkezik. A habszivacs rudacskát a kezelt területen csak a szükséges kezelési ideig szabad rajta tartani. A fagyasztás után enyhe fájdalom és égő érzés jelentkezhet. A szemölcs kezelése után várjon 2 percet, majd egy papírzsebkendővel távolítsa el a habszivacs applikátort a tartóról. Minden egyes használat után dobja ki a habszivacs applikátort. Ne használja fel újra a habszivacs applikátort, illetve ne érintse meg a tetejét csupasz kézzel, nehogy újra megfertőzze a bőrt a szemölcsöt okozó vírussal.
 

2 KIEGÉSZÍTŐ LÉPÉS LÁBON LÉVŐ SZEMÖLCS ESETÉN az optimális előkészítéshez és utókezeléshez

A KEZELÉS ELŐTT Először áztassa a lábát meleg vízben 5 percig, majd dörzsölje le a bőrkeményedéses részt a reszelővel, hogy részben eltávolítsa a megkeményedett bőrt a szemölcsről. LÉPÉS 1-4
Lásd fent. Ugyanaz, mint a kézen lévő szemölcs eltávolításánál
LÉPÉS 5
A 40 másodpercnyi alkalmazást követően bizonyos mértékben kellemetlen lehet, amikor a kezelt területet nyomás vagy súrlódás éri. Hasznos, ha ilyenkor az érzékeny területet ragtapasszal védi (ez bárhol kapható). A ragtapasz-párnácskákat nem tartalmazza a doboz.
This entry was posted in . Bookmark the permalink.